Vad händer om man rensar cache på TikTok?

Innehållsförteckning

Vad händer om man rensar cache på TikTok?

Vad händer om man rensar cache på TikTok?

Det kommer att starta inställningar. Tryck på Frigör utrymme. Steg 2: Du kan rensa cache och nedladdningar. Som appen noterar innehåller nedladdningar filter, klistermärken, effekter och annan data.

Hur tar man bort lagring på TikTok?

Om du kör Android, ladda ner en filhanterare från Google play store, sök efter filer som har formatet . mp4 så borde du se var på telefonen filerna hamnar, sedan är det bara att kopiera filerna därifrån till datorn. Förutsätter att man sedan tidigare har aktiverat att TikTok sparar filerna lokalt på telefonen.

Vad är Cachelagrad data?

Töm cachelagrade data. I cacheminnet finns information som används av mobilen för att komma ihåg tidigare verksamhet. Cachedata är onödigt och tar mycket minnesutrymme på enheten. Därför är det bra att rensa cacheminnet regelbundet.

Hur ser man historik på TikTok?

Klicka på ”Profil” -ikonen längst ned på skärmen. Knacka på de tre vertikala linjerna och leta efter alternativet ”Watch History”. Om den är där, tryck på den. Du kommer att presenteras med en historik över alla TikTok-videor du tittade på.

Hur ändrar man lösenord på TikTok?

Hur ändrar jag lösenord på TikTok?

  1. 2.1 Steg 1: Öppna appen.
  2. 2.2 Steg 2: Klicka på "Hantera konto"
  3. 2.3 Steg 3: Ställ in ett nytt lösenord.

Vad är annat i iPhone lagringsutrymme?

Appar: Installerade appar och deras innehåll samt innehåll som finns lagrat i katalogen På min iPhone/iPad/iPod touch i appen Filer samt Safari-hämtningar. Bilder: Bilder och videor som lagras i appen Bilder. Media: Musik, videor, podcaster, ringsignaler, bildmaterial och röstmemon. Mail: E-postmeddelanden och bilagor.

Relaterade inlägg: