Kan ersätta vad korsord?

Innehållsförteckning

Kan ersätta vad korsord?

Kan ersätta vad korsord?

Synonymer till ersätta

  • gottgöra, betala, kompensera, gälda, gengälda, belöna, löna, återbetala. sätta i stället för, byta, utbyta, substituera. komma i stället för, vara i stället för, avlösa, vikariera för.
  • Användarnas bidrag. ömsa, arvodera, honorera, remplacera.

Vad menas med utgå?

Utgå är dock ett ord med många betydelser, som man bör undvika i sådan här sammanhang. Att något utgår kan nämligen också betyda att det 'upphör' eller 'har nått sitt slut'. Om varan har utgått ur sortimentet finns det inte längre att köpa, och om ansökningstiden utgår, går det inte längre att ansöka.

Vad är ersättningstak?

Från dag 201 kan du få upp till 70 procent av din inkomst i ersättning. Därutöver finns det ett tak för högsta möjliga belopp som betalas ut per dag. ... Hur mycket du får i ersättning beror på din tidigare inkomst, hur mycket du har arbetat innan du blev arbetslös och på om du är arbetslös på deltid eller heltid.

Kan ersätta A?

om bokstaven Ä: i webbadresser, e-postadresser och i andra sammanhang där man inte kan använda bokstaven Ä är det praxis att ersätta den med A.

Vad betyder ordet utifrån?

Vad betyder utifrån? (adverb) från utsidan, från någon utomstående eller dylikt.

Vad betyder mjuk?

Mjuk betyder ungefär detsamma som vig.

Vad menas med föräldralön?

Föräldralönen är en extra lön från arbetsgivaren utöver den ersättning som försäkringskassan betalar i form av föräldrapenning. Hur mycket föräldralön du kan få beror bland annat på vilket kollektivavtal du omfattas av och hur länge du har varit anställd. ... Hör med din arbetsgivare vad som gäller på din arbetsplats.

Vad grundar sig a-kassa på?

Den ersättning du får från a-kassan grundar sig på det arbete du har haft före arbetslösheten. För dig som har rätt till inkomstbaserad ersättning räknar vi både på din arbetade tid och din inkomst. Om du har rätt till grundersättning räknar vi bara på den arbetade tiden.

Relaterade inlägg: