Vad ingår i Volvo Selekt garanti?

Innehållsförteckning

Vad ingår i Volvo Selekt garanti?

Vad ingår i Volvo Selekt garanti?

Med Volvo Selekt får du samma garantier som då bilen var ny – 24 månader eller 3 000 mil. * Dessutom ingår Volvo Assistans, d.v.s. vägassistans med fri hjälp dygnet runt, i 24 månader. *För att garantin ska gälla måste service ske på auktoriserad Volvo-verkstad enligt bilens serviceintervaller.

Vad är Selekt?

En Volvo Selekt erbjuder dig som köpare förmånliga garantier och villkor, du får samma trygghet som när du köper en helt ny bil. Du har en nybilsgaranti som gäller upp till 24 månader/3000 mil. Bilarna får inte vara äldre än fem år och de måste kvalificera sig för den standard som krävs på nybilskick.

Vad är servicegaranti?

En servicegaranti är såväl ett löfte som en upplysning om vad du kan förvänta dig av kommunen. Den ser till att tjänster håller samma goda kvalitet och erbjuds på lika villkor för alla.

Vad ingår i Hyundais nybilsgaranti?

Använd bilen och kör så mycket du vill – fabriksgarantin täcker dig i 5 år. Oavsett hur många kilometer du kör....Du får:

  • 5 års garanti på lacken.
  • 12 års garanti mot rostangrepp kommande inifrån (10 år på Hyundai H-1).
  • Den bästa garantin för dig som har lust att använda din bil.

Vad kostar Volvo Selekt?

Vad innebär Volvo Selekt-garantin? Volvo Selekt-garantin är en nybilsgaranti som ingår utan extra kostnad. Det innebär att Volvohandlaren har gått igenom en kontroll på minst 100 punkter och bedömt bilen efter dess ålder och miltal.

Vad ingår i Bilia service?

Ingår i serviceavtal bas:

  • Service enligt bilens serviceprogram.
  • Påfyllning eller byte av alla vätskor som behövs vid serviceintervallet.
  • Byte av motorolja oljefilter och friskluftsfilter. Helsyntetisk motorolja ingår.

Relaterade inlägg: