Kan man besöka arbetsförmedlingen?

Innehållsförteckning

Kan man besöka arbetsförmedlingen?

Kan man besöka arbetsförmedlingen?

På ett servicekontor får du hjälp med enklare ärenden som rör Arbetsförmedlingen. Du behöver inte boka tid för att besöka ett servicekontor. I vissa ärenden behöver du ibland en bokad tid med oss, på många orter har vi därför egna kontor och andra lokaler där vi kan möta dig.

Vad är uppföljningssamtal arbetsförmedlingen?

Arbetsförmedlingen ser att uppföljningssamtal tidigt under studietiden kan bidra till att ge individen det stöd som behövs för att fullfölja studierna och på så vis närma sig arbetsmarknaden. ... För inskrivna hos Arbetsförmedlingen är det möjligt att gå vidare till vuxenutbildning på olika sätt.

När kan man anmäla sig till Arbetsförmedlingen?

När ska jag skriva in mig? Det är viktigt att du skriver in dig hos oss senast första dagen du är arbetslös. Då kan a-kassan bedöma din rätt till ersättning från första arbetslösa dagen.

Vad gör man om man blir arbetslös?

Om du blir arbetslös Om du blivit uppsagd och din arbetsgivare har kollektivavtal har du rätt att få hjälp av ett trygghetsråd som ger dig råd och stöd på vägen mot ett nytt jobb. Du kan också ha rätt till extra ersättning därifrån. Vilket trygghetsråd du tillhör beror på vilket kollektivavtal din arbetsgivare har.

Relaterade inlägg: