Vad är Sports Edition Audi?

Innehållsförteckning

Vad är Sports Edition Audi?

Vad är Sports Edition Audi?

Audi har inget som heter Sportpaketet! Det är folk på Blocket som inte vet vad deras bil har för utrustning som skriver på detta sätt! Sedan om olika ÅF har egna paket som dom kallar för sportpaket så får det stå för dom, men Audi Gmbh har det inte som ett officiellt paket. Det är du som är trött i mössan.

Vad betyder Proline Edition?

Proline Edition är ett förmånligt erbjudande som finns tillgängligt för flera av våra populäraste modeller. Nedan visas prisexempel för utvalda motoralternativ.

Vad är skillnaden på S line?

Precis som till övriga Audi-modeller ger S-line inga effektmässiga förbättringar. S-line är uppdelat i två paket där S-line Exterior är vad det låter som och S-line Sport Package innehåller nya 17- eller 18-tumsfälgar, sportstolar, sportratt och lite hårdare och lägre fjädring.

Vad är Proline Edition Audi?

Exklusivt erbjudande. Lågt pris. Mer glädje bakom ratten, mer glädje i livet. Just nu ingår det exklusiva Proline Edition-paketet när du köper Audi A3 Sportback 1.6 TDI, 2.0 TDI eller 2.0 TDI quattro.

Vad ingår i Audi Trailerpaket?

Trailerpaket: Dragkrok, Parkeringsassistent plus, Trailerassistent, Vändbar matta. Pris ca. 16.500 kr. Klimatpaket: Uppvärmbar ratt, Kupévärmare, Ljuspaket, 4-zons komfortklimatanläggning.

Relaterade inlägg: