Har Swappie försäkring?

Innehållsförteckning

Har Swappie försäkring?

Har Swappie försäkring?

Vi erbjuder 12 månaders garanti och 14 dagars ångerrätt för alla våra telefoner. Garantin täcker tekniska fel. Garantin täcker inte fysiska skador som beror på vanvård eller onormal användning så som tapp, fukt- och vattenskador, smutts etc.

Hur lång garanti har Swappie?

Vi erbjuder 12 månaders kostnadsfri Swappie Garanti™ med alla telefoner. Med hjälp av vår garanti kan du vara säker på att produkten fungerar till hundra procent. Vår garanti är både längre och mer omfattande än den garanti som Apple erbjuder sina kunder, eftersom den i praktiken täcker allt utom självorsakade skador.

Har Swappie Klarna?

Vi har inlett ett spännande samarbete med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala i kassan. Det är ett enkelt och säkert sätt att få de saker du vill ha när du vill ha dem.

Kan man lita på Swappie?

Swappie.com är en säker och pålitlig webbutik som erbjuder lite använda och fullt fungerande smartphones till ett överkomligt pris. Alla våra telefoner har testats och reparerats genom en noggrann process och med den senaste tekniken.

Vilket land kommer Swappie ifrån?

Sami Marttinen, vd och medgrundare på Swappie. Den finska startupen Swappie – som köper, reparerar och säljer begagnade Iphone-mobiler – fortsätter sin snabba tillväxtresa. Mellan 20 fyrdubblade bolaget sin omsättning till drygt 320 miljoner kronor.

Relaterade inlägg: