Varför styling?

Innehållsförteckning

Varför styling?

Varför styling?

Varför styling fungerar Styling fungerar på grund av att de flesta människor går på känsla när de skall köpa bostad. En bostad som är riktigt snyggt inredd ger en bättre magkänsla och en mer positiv upplevelse av bostaden.

Hur styla badrum?

Även om ytskikten och själva materialvalen ligger som grund för hur ett badrum upplevs kan du addera till lyxkänslan med möbler och detaljer. Har du tillräckligt med utrymme i badrummet är ett tips att ställa in ett litet sidobord, en vacker pall, några prydnadsföremål, en fin kruka eller liknande.

Får man dra av homestyling?

Homestaging innebär att en bostad iordningställs speciellt inför en visning/försäljning. Utgiften är inte generellt en avdragsgill försäljningsutgift vid kapitalvinstberäkningen utan avdragsrätten är beroende av vilka tjänster som inredningsföretaget tillhandahållit.

Hur bädda säng inför visning?

Gör lite fint på sängbordet med någon bok, någon grön växt eller liten vas, ljus etc. Det går att bädda sängen på två sätt, antingen med överkast över hela sängen och några kuddar och filt på eller så gör man en ”öppen bäddning” som på hotell med enfärgade lakan, många kuddar och överkast och filt nederst i sängen.

Relaterade inlägg: