Vad innebär Storytel familj?

Innehållsförteckning

Vad innebär Storytel familj?

Vad innebär Storytel familj?

Dela upplevelsen med Storytel Med Family delar du en underbar värld av berättelser med personer nära dig. Hela familjen kan lyssna och läsa samtidigt – oavsett var du är.

Hur delar man Storytel?

Hur skickar jag en inbjudan?

  1. Följ länken för att logga in på Mitt konto.
  2. Tryck på fliken Mina sidor i menyn längst upp till höger, och välj Mitt konto.
  3. Tryck på Abonnemang i menyn till vänster. ...
  4. Tryck på knappen Hantera användare.
  5. Fyll i telefonnumret till personen du vill bjuda in och tryck på Skicka inbjudan.

Vad kostar Storytel för en person?

Storytel Unlimited kostar 179 kr/månad och räcker för en vuxen och ett barn som använder den barnsäkra funktionen Kids mode.

Hur många enheter kan man ha Storytel på?

När du skapar ett konto får du lyssna fritt i 14 dagar för att se om tjänsten är något för dig. Du kan ladda ner appen till flera enheter, men du kan bara lyssna på en enhet samtidigt, då Storytel menar att deras tjänst är utvecklad för ditt eget bruk snarare än hela familjen.

Vad betyder Storytel?

Storytel är ett svenskt noterat företag och bokförlag, vars affärsidé är att erbjuda tjänsten strömning över Internet för att lyssna på ljudböcker i mobilen. Användarna betalar en månadsavgift och får fri tillgång till de ljudböcker och e-böcker som finns i tjänsten.

Hur mycket kostar det att ha Nextory?

Självklart finns ingen bindningstid. Silver kostar 139 kr i månaden och är perfekt för dig som läser och lyssnar lite mindre. Med Silver kan du läsa och lyssna i upp till 30 timmar betalningsperiod.

Hur mycket omsätter Storytel?

Omsättningen landade på 641 miljoner kronor för Q2 2021. Resultatet per aktie efter skatt blev -2,04 kronor. Rörelseresultatet (EBITDA) blev -2,9 miljoner. Prognosen för hela 2021 sänktes, och man tror på 1,96 till 2 miljoner betalande abonnenter vid årets slut, samt 2,3 miljarder kronor i streamingintäkter.

Hur mycket kostar Storytel i månaden?

Från 179 kr/mån. Prova gratis och avsluta när du vill.

Relaterade inlägg: