Måste man ha abonnemang till Xplora?

Innehållsförteckning

Måste man ha abonnemang till Xplora?

Måste man ha abonnemang till Xplora?

Abonnemang. Xplora 4 är som sagt en telefon i klockformat, därför har den ett förmonterat SIM-kort som behöver kopplas till ett abonnemang för att fungera. På den här webbsidan skaffar du ett abonnemang: https://xplora.se/aktivera/. ... Samtal, SMS och data inom EU ingår i alla abonnemang.

Hur funkar Familjeabonnemang?

Hur funkar familjeabonnemang?

  1. Välj huvudabonnemang. Ha eller skaffa ett mobilabonnemang med eller utan bindningstid. ...
  2. Lägg till extra användare. Lägg till upp till fem extra användare i ditt huvudabonnemang. ...
  3. Dela surf! Varje extra användare får ett eget nummer med samtal, SMS/MMS men delar på surfen från huvudabonnemanget.

Hur många abonnemang kan man ha?

Man kan alltså max ha 5 abonnemang knutna till sitt eget personnummer och användarkonto på Mina sidor. Så länge de är knutna till samma användarkonto, så debiteras dem på samma dragning/fakturering som du redan har.

Hur fungerar Xplora 4?

XPLORA 4 har en SOS-knapp, påminnelser samt en stegräknare. Med mobilklockan så kan ditt barn ta fantastiska bilder, spela in filmklipp och sätta sin egen touch på sin XPLORA genom att välja sin egen bakgrundsbild och ringsignal. XPLORA 4 har också en stegräknare så att barnet kan se hur långt man har gått på en dag.

Är Xplora operatörslåst?

EJ OPERATÖRSLÅST! Xplora 2 telefonklocka för barn är ett perfekt redskap för att hålla kontakten med dina barn när de är i skolan eller hemma hos vänner. Ring dina barn närsomhelst eller skicka meddelande när middagen är klar.

Hur fungerar Familjeabonnemang Telia?

här fungerar familjeabonnemanget Du som har - eller tecknar - ett abonnemang (Telia Mobil, även kallat huvudabonnemang) hos oss kan lägga till extra användare för 199 kr/mån per användare. Alla får sitt eget nummer (man kan behålla befintligt nummer), alla får lika mycket surf och allt hamnar på samma faktura.

Vilka har Familjeabonnemang?

Ett familjeabonnemang fungerar precis som ett vanligt mobilabonnemang hos Tele2, med fria samtal, sms och mms. Varje familjeabonnemang har sin egna datamängd och när du åker utomlands ingår upp till 50 GB mobildata. Med abonnemanget Obegränsad ingår även samtalsminuter från Sverige samt surf i 25 länder utanför EU/EES.

Kan man ha två abonnemang hos samma operatör?

Dual sim och dubbla simkort är samma sak. Det betyder att du kan använda två simkort från två olika abonnemang i samma mobil. Till exempel ett simkort för jobbnumret och ett för ditt privata abonnemang.

Hur många abonnemang får man ha Comviq?

Max sju abonnemang kan ingå i Comviq Familj. Ett huvudabonnemang och sex extra familjeabonnemang.

Relaterade inlägg: