Hur skänker man till Myrorna?

Innehållsförteckning

Hur skänker man till Myrorna?

Hur skänker man till Myrorna?

Så gör du för att lämna till Myrorna i 3 enkla steg.

  • Vi tar gärna emot varor som är säljbara i Myrornas butiker. ...
  • För att underlätta vår hantering ser vi gärna att du sorterar hemma innan du lämnar in. ...
  • Här hittar du insamlingsplatser där du kan lämna dina saker.

Hur mycket skänker Myrorna?

Hur mycket skänks till Myrorna? Vi samlar in väldigt mycket i våra butiker, våra klädboxar, gåvomottagningar och på återvinningscentraler i hela landet. Varje år blir det över 8000 ton kläder och flera tusen ton prylar, böcker och möbler som vi tog hand om och såg till att skapa nytta av.

Hur fungerar Myrorna?

Myrorna är Sveriges viktigaste butikskedja som säljer second hand med butiker över hela landet. Vi är störst när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst. Med budget, krav på försäljning och ekonomiskt överskott.

Vem hämtar möbler gratis i Uddevalla?

Myrorna erbjuder hämtning av glas/porslin, husgeråd, böcker, el-artiklar, leksaker, tavlor och större mängd kläder och även möbler i viss utsträckning hos både privatpersoner och företag på flera orter i landet.

Vem hämtar möbler gratis i Halmstad?

Hallandsdistriktet

  • Inlämning av gåvor.
  • Hämtning av gåvor. Med vår lastbil kan vi också kostnadsfritt komma och hämta sådant som Ni vill skänka, men inte har möjlighet att transportera själva. Vi hämtar framför allt inom Halmstads tätort, men kan i undantagsfall även hämta utanför tätorten.

Var kan man lämna begagnade kläder?

Röda Korset Second Hand tar tacksamt emot hela och rena kläder, möbler och prylar som vi kan sälja vidare. När en gåva lämnas in till oss säljs den i vår butik, och överskottet från försäljningen går till Röda Korsets verksamhet.

Vart går pengarna från Myrorna?

Vi samlar in kläder, hemtextil och inredning som kan användas igen och säljer det i våra butiker. Överskottet av försäljningen går tillbaka till behövande i samhället genom Frälsningsarméns sociala arbete och samtidigt stöttar vi på olika sätt människor i vår verksamhet genom arbetspraktik.

Relaterade inlägg: