Vad menas med Folieslingor?

Innehållsförteckning

Vad menas med Folieslingor?

Vad menas med Folieslingor?

Det som skiljer en Foilayage behandling från en traditionell folieslingning är att med folieslingor jobbar frisören oftast väldigt strukturerat och jämnt över hela håret, medan med en Foilayage så arbetar frisören inte lika nära hårbotten och kammar dessutom ut partiet med blekning så det inte skapar någgr markanta ...

Vad är slingor i håret?

Slingor ljusar upp, gör håret tjockare och ger struktur med fint ljusspel och glans. Det bästa av allt är att du kan göra dem själv hemma. Här får du vår stegvisa guide till snygga slingor.

Hur ofta bör man slinga håret?

Det brukar rekommenderas mellan 5-8 veckor för de som har tjockt och starkt hår. Har du däremot tunn och försvagad hårkvalitet kan du låta det gå ungefär 8-10 veckor innan du slingar håret igen. För att ta reda på hur ofta just du kan slinga håret rekommenderar vi dig att rådfråga din frisör!

Vad är Colormelt?

Precis som namnet antyder, är colormelt en teknik där övergången mellan färgerna smälter samman på ett sådant sätt att du inte ska kunna se var den ena färgen slutar och den andra tar vid. Colormelt innehåller minst tre olika färger vilket gör att basfärgen smälter in i det färgade håret.

Vad är skillnaden mellan balayage och Folieslingor?

Balayage med folieslingor kallas för foliayge och är när man gör en balayageteknik och använder sig utav folie. Skillnadenbalayage som används utan folie eller med folie är att tekniken med folie kommer ge dig ett ljusare resultat.

Hur lång tid tar det att slinga håret hemma?

Man kan säga att det i genomsnitt kan ta allt mellan 30 minuter och tre timmar. Men som sagt, exakt hur lång tid beror på dina förutsättningar (hur ditt hår ser ut innan) och önskemål (hur du vill att resultatet ska bli).

Hur lång tid tar det för slingor att försvinna?

Det bör gå 5-6 veckor mellan behandlingarna och bara utväxtranden skall behandlas. Detta för att undvika att håret blir torrt och skadat, men även för att det skall bli en jämn blond hårfärg på hela hårlängden.

Kan man slinga håret med toning?

För ljusa slingor är det färg som gäller, men för mörka slingor kan du använda en toning om du är lite försiktig. ... Färga: Färgen tvättas inte ur utan sitter kvar på håret permanent tills det växer och klipps bort eller färgas över.

Relaterade inlägg: