Vad ingår i Business Lease?

Innehållsförteckning

Vad ingår i Business Lease?

Vad ingår i Business Lease?

Business Lease är ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för finansiering, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. Attraktivt helhetserbjudande för era tjänstebilar till en konkurrenskraftig månadsbetalning.

Vad betyder leasingavtal?

Att leasa en bil innebär att du hyr den till en fast månadsavgift under en bestämd tid. Du betalar inte någon kontantinsats eller ränta för att låna till bilen. Vad som ingår i leasingen bestäms i avtalsvillkoren. Tänk på att det inte är du som äger bilen, utan bilen ägs av uthyraren.

Vad kostar det att leasa bil företag?

Leasingavgiften är 5000 kr/månad inkl moms, dvs 4500 kr/månad exkl halva momsen. Löpande kostnader för bilen (skatt, försäkring, service mm) är 1000 kr/månad inkl moms. Vi säger att det är 25% på moms på alla kostnader (vilket det ju egentligen inte är på skatt och försäkring). Förmånsvärdet är 4000 kr/månad.

Vad är finansiella leasingavtal?

Ett finansiellt leasingavtal är ett avtal där de ekonomiska risker och fördelar som förknippas med ägandet av ett objekt överförs från leasegivaren till en leasetagaren. Detta innebär att den ekonomiska äganderätten finns hos leasetagaren medan den formella äganderätten är kvar hos leasegivaren.

Relaterade inlägg: