Hur är det att jobba som ronderande väktare?

Innehållsförteckning

Hur är det att jobba som ronderande väktare?

Hur är det att jobba som ronderande väktare?

Ronderande väktare åker eller går runt till olika kunder och bevakar exempelvis industrier, kontorslokaler, varuhus och byggarbetsplatser mot brand, stöld och skador och jobbar ofta natt. ... Väktaren övervakar in- och utpasserande och ser till att inga obehöriga kommer in.

Hur är det att jobba på Securitas?

Vilken behörighet måste man ha för att jobba hos Securitas? För att söka jobb hos oss måste du ha avklarad gymnasiekompetens med godkända betyg i svenska och engelska som motsvarar 2-årig utbildning eller likvärdig utbildningsnivå. Du måste också vara 18 år fyllda.

Är det kul att jobba som väktare?

Innan du utbildar dig till ditt framtida yrke som väktare finns det ett par saker att reflektera över. Att jobba som väktare brukar innebära att man får ta mycket ansvar och egna beslut. Utför man bara det uppdrag man har fått under rätt tid så brukar det även vara ett ganska fritt yrke.

Vad behöver man för att bli väktare?

Det finns utbildningar till väktare på en del skolor som erbjuder Barn- och fritidsprogrammet med inriktning Socialt arbete. För att kunna arbeta som väktare måste man ha en väktarutbildning. Det finns till exempel väktarutbildningar som anordnas av exempelvis Bevakningsbranschens Yrkes- och arbetsmiljönämnd.

Är det svårt att få jobb som väktare?

Varierande arbetstider Din första tid som väktare kommer du i 9 fall av 10 bli behovsanställd. ... Har du svårt att kunna inställa dig på kort tid – allt från en timme till en dag – kan detta vara ett problem för dig att så mycket jobb som möjligt. Du måste även vara beredd på att jobba mycket nattetid.

Relaterade inlägg: