Vad ska man ha för kreditkort?

Innehållsförteckning

Vad ska man ha för kreditkort?

Vad ska man ha för kreditkort?

Vilket kreditkort är bäst? Kreditkort.com har utsett Re:member Flex, Supreme Card Gold, Bank Norwegian, Rockerkortet och Ikano Visa till de 5 bästa kreditkorten 2021. Alla korten är utan årsavgift (förutom Supreme Card Gold), har kompletterande reseförsäkringar och är generösa vad gäller räntefria dagar.

Hur mycket kan man betala med kreditkort?

Hur mycket kan jag få i kredit? Det varierar från bank till bank, men rent allmänt kan man säga att det beror på din inkomst, vilka övriga skulder och utgifter du har etc. När du ansöker om ett kreditkort gör banken en kreditbedömning för att undersöka om du har förutsättningar att klara av krediten.

Finns det fördelar med kreditkort?

Med ett kreditkort har du en buffert nära till hands och du slipper stressa över oväntade utgifter. Har du för tillfället svårt att betala en faktura, ger kreditkortet möjlighet att välja att skjuta upp betalningen eller att delbetala.

Vilket kreditkort har bäst bonus?

Vi anser att Bank Norwegian Mastercard är det bästa kreditkortet med bonus 2022. Bonuskortet ger dig CashPoints på alla köp som sedan kan omvandlas till flygresor via Norwegian Airlines. Kortet ger 0,5 % i bonus för vardagsinköp, 4 % för lågprisbiljetter och 10 % för flex-biljetter.

Hur beräknas ränta på kreditkort?

Amandas tips för att räkna ut hur mycket räntan kommer hamna på är att dela årsräntan (13,95) på antal månader (12), vilket blir 1,16. Sedan tar du 1,16 multiplicerat med den förväntade skulden. På så vis får du en ungefärlig bild av hur stor eller liten räntekostnaden blir.

Relaterade inlägg: