Vad ingår i Telia mobil?

Innehållsförteckning

Vad ingår i Telia mobil?

Vad ingår i Telia mobil?

Du som har ett huvudabonnemang (Telia Mobil) hos oss kan lägga till upp till nio användare för 199 kr/mån per användare. Allt hamnar på en faktura och du kan enkelt hantera abonnemangen på Mitt Telia. Alla har sin egen surfmängd, samma som huvudabonnemanget. Obegränsade samtal och meddelanden inom Sverige ingår.

Kan man ha simkort i surfplatta?

Platta med eller utan SIM-kortplats Om du vill kunna använda surfplattan var som helst och inte har en surfmobil som kan fungera som hotspot så måste du köpa en platta med SIM-kortplats. Däremot kan du vänta med att teckna surfabonnemang om du har tillgång till wifi (trådlöst nätverk) hemma.

Kan man använda surfplatta utan simkort?

För att kunna surfa med en surfplatta behöver du få tillgång till internet. Det gör man antingen genom att ansluta till ett trådlöst nätverk (WiFi) eller via 3G och 4G med ett simkort, precis som en smartphone. Alla surfplattor har inte simkortsplats (3G/4G) utan kan endast anslutas med WiFi.

Vad kostar wifi hos Telia?

Om du är ny kund på Telia Bredband betalar du en startavgift på 399 kr. Du som har ett bredband som ingår i din bostad betalar inte någon startavgift. Fakturaavgift 49 kr tillkommer per pappersfaktura. Har du däremot Bredband 250/250 till din adress så har du samma hastighet både för ned och uppladdning.

Relaterade inlägg: