Vad är en underkonsult?

Innehållsförteckning

Vad är en underkonsult?

Vad är en underkonsult?

Som underkonsult driver du ett eget företag och arbetar via det, men arbetet sker på uppdrag åt ett bemanningsföretag som du fakturerar för den arbetade tiden.

Vad tjänar en underkonsult?

Så här kan du tjänaunderkonsulter Ett enkelt exempel på priskalkyl (exklusive moms) när du jobbar med underkonsulter: Ditt pris mot kund: 1 000 kr/timme. Ditt arvode till underkonsulten: 800 kr/timme. Pengar över till dig: 200 kr/timme.

Varför ska man bli konsult?

Att vara konsult innebär att du oftast har din arbetsplats hos olika kunder, och på så sätt skapar dig bred och värdefull arbetslivserfarenhet och kunskap. Du träffar mycket människor, får lära känna olika företag eller områden, och hela tiden bygga på din kompetens och erfarenheter.

Var hittar man konsultuppdrag?

Det finns mängder av konsultportaler man kan ansluta sig till, där man kan både söka och leta efter uppdrag. Många konsultmäklare har databaser där man kan anmäla sig för att få information om kommande lediga konsultjobb.

Vad tjänar en ERP konsult?

Dela
MedellönMedianlönMedelålder
46.780 kr43.000 kr34 år

Vad gör konsultbolag?

En konsult är antingen egen företagare eller anställd av ett bemanningsföretag och jobbar på uppdrag av ett eller flera andra företag. Det är vanligt att konsulter hyrs in som specialister inom ett område som företaget saknar eller har begränsad kompetens inom.

Relaterade inlägg: