Hur sätter man fast en postlåda?

Innehållsförteckning

Hur sätter man fast en postlåda?

Hur sätter man fast en postlåda?

Montering av postlådan är enkelt, genom att skruva i skruvar genom hålen i väggen eller på en stolpe. På en vägg är det lämpligast att mäta hålbilden och sedan borra två hål för skruvarna. Eftersom hålen är färdiga kan man genom hålen rita markeringen så det garanterat passar.

Var hamnar min post?

Postnord ska dela ut post till alla mottagare i hela landet. En förutsättning för att det ska vara möjligt är att det finns en anläggning för post (till exempel en postlåda, en fastighetsbox eller postinlägg i lägenhetsdörr) som uppfyller de krav som Postnord har ställt på utformning och placering av anläggningen.

Var kan man köpa brevlåda?

Hos Jula hittar du många typer av postlådor – från de klassiska brevlådorna av plast till låsbara modeller, markpostlådor för veckopost och paketpostlådor.

Vad är Plintbetong?

Plintbetong är en blandningsfri betong som används till lättare ingjutningar. Produkten används till lättare ingjutningar såsom stolpar till staket, brevlådor, torkvindor och liknande. Observera att detta inte är en konstruktionsbetong.

Var finns postlådor i Vasa?

Postlådor avlägsnades från tre olika områden i Vasa; tre i Brändö, två i centrum och en på Vasklot. En av lådorna från Brändö återanvändes vid Minimani i Vöråstan i Vasa.

Relaterade inlägg: