Finns det kontantkort utan Surf?

Innehållsförteckning

Finns det kontantkort utan Surf?

Finns det kontantkort utan Surf?

Ja, det finns kontantkort till mobiltelefoner som inte innehåller någon surf. ... Kontantkort utan surf har i regel rörligt pris. Då laddar du kortet med ett saldo på en viss summa. Sedan kan du ringa och sms:a för de pengarna tills saldot tagit slut.

Finns det abonnemang utan Surf?

Letar du efter det bästa abonnemanget utan surf? Det finns tyvärr inget mobilabonnemang som helt saknar surfmängd. Men flera operatörer erbjuder olika lösningar med minimal surfmängd. Vi har jämfört alla svenska mobiloperatörer i ett enda stort test för att du ska kunna hitta det bästa abonnemanget med låg surfmängd.

Kan man surfa med kontantkort?

Ingår det trafik som sms/mms, surf eller minuter kan du använda dem till samma villkor som inom Sverige. I övriga världen behöver du ha saldo (Ladda Enkel) på ditt kontantkort för att kunna ringa, skicka sms/mms och surfa och har du fått registreringsbonus kan du även använda den utomlands.

Kan man skicka SMS utan Surf?

När du vill skicka ett meddelande som iMessage eller mms måste du ha en mobildataanslutning eller wifi-anslutning. Du behöver ha en mobilsnätsanslutning för att skicka sms.

Vilket är det billigaste mobilabonnemanget?

  • 888 kr. 8 GB Surf. Fria Samtal. Fria SMS. ...
  • 1680 kr. 6 GB Surf. Fria Samtal. Fria SMS. ...
  • 1566 kr. 25 GB Surf. Fria Samtal. Fria SMS. ...
  • 2238 kr. 3 GB Surf. Fria Samtal. Fria SMS. ...
  • 1050 kr. 8 GB Surf. Fria Samtal. Fria SMS. ...
  • 1338 kr. 2 GB Surf. Fria Samtal. Fria SMS. ...
  • 1046 kr. Fri GB Surf. Fria Samtal. Fria SMS. ...
  • 41 GB Surf. Fria Samtal. Fria SMS.

Hur funkar Telia kontantkort?

Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte använt eller laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad. Om du laddar kontantkortet under pausmånaden aktiveras kortet och fungerar som vanligt igen.

Relaterade inlägg: