Vilket år tillverkades den första Tonka lastbilen?

Innehållsförteckning

Vilket år tillverkades den första Tonka lastbilen?

Vilket år tillverkades den första Tonka lastbilen?

Den första lastbilen i världen byggdes av Daimler 1891. Den första Sverigebyggda lastbilen tillverkades 1897 av Scania. I Göteborg provkördes en lastbil genom en tur mellan Göteborg och Kungsbacka.

Hur många frågor i ett Quiz?

Här kommer några tips som kan hjälpa dig att göra ett bra quiz: Skriv inte för många frågor. Någonstans mellan fem och tio frågor är normalt lagom. Om quizet innehåller mer än tio frågor kan vissa spelare börja tröttna och få ett mindre positivt intryck av quizet och i förlängningen sidan.

Hur gör man en frågesport?

Skapa en svarsknapp

  1. Klicka på Lägg till fråga. om du vill lägga till en fråga.
  2. Fyll i din fråga och svaren.
  3. Klicka på Svarsknapp nere till vänster i frågan.
  4. Markera det rätta svaret eller svaren.
  5. Uppe till höger om frågan väljer du hur många poäng den är värd.

Vilket år hände?

11 september-attackerna, den samordnade terroraktion som tisdagen 11 september 2001 raserade World Trade Center i New York och ramponerade delar av amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon i Washington D.C. Sammanlagt dödades 2 996 människor i de byggnader som träffades och helt eller delvis förstördes och i de ...

Hur många frågor på Kahoot?

Det går att skapa valfritt antal frågor, men var och en måste ha fyra svarsalternativ. Förutom själva texten kan du även lägga till bilder och videoklipp. När du är nöjd med din frågesport sparar du den på Kahoots servrar, och du kan sedan visa den från valfri webbläsare.

Hur gör man ett roligt quiz?

Gör du ett eget quiz tänk på att göra frågor som underhåller dina gäster – och inte som lätt kan hända, ett quiz där du briljerar med egna kunskaper. Fundera på vilka dina gäster är och vad de har för intressen och i vilken ålder de är så att det finns något för alla – alla gäster måste få en rimlig chans att delta.

Relaterade inlägg: