När ska man boka synundersökning?

Innehållsförteckning

När ska man boka synundersökning?

När ska man boka synundersökning?

Svar: Rekommendationen är att man låter göra en synundersökning minst vartannat år, om man inte upplever några problem med synen/ögonen eller uppmanas av optikern att göra tätare kontroller.

Vad kostar en synundersökning för linser på Specsavers?

Våra optiker kontrollerar linsernas passform och styrka samt att ögonen mår bra. Linsundersökningen ingår alltid om du har tecknat Specsavers linsabonnemang. Ordinarie pris för kontaktlinsundersökningen är 595 kr. Har du aldrig använt linser tidigare gör vi en nytillpassning som kostar 795 kr inkl.

Hur lång tid tar en normal synundersökning?

  • En normal synundersökning tar allt mellan 15- 45 minuter, men det beror på vem som ska undersökas. Vid synundersökning av äldre personer med t ex. starr eller någon sjukdom som kan påverka synen så tar det längre tid än för en ung frisk person.

Vad kostar en synundersökning hos Synoptik?

  • Priser på synundersökning hos Synoptik. Utökad Synundersökning 598 kr. För glasögonkunder. Inkluderar en kvalitetscertifierad synundersökning samt ögonhälsoscreening med fotografering av ögonbotten, tryckmätning och kontroll av synfältet. Synundersökning 8- kr.

Hur mycket kostar en synundersökning för körkort?

  • Synundersökning för körkort 150 kr. Syntest för körkort kan inte bokas online utan du kontaktar din lokala butik för en drop-in-tid. Du behöver inte ha med dig något förutom legitimation och de glasögon eller linser som du eventuellt använder. Gäller B-körkort. Synundersökning Företagskund.

Relaterade inlägg: