Vad är godast Cola eller Pepsi?

Innehållsförteckning

Vad är godast Cola eller Pepsi?

Vad är godast Cola eller Pepsi?

Det finns två läger i världen, som aldrig verkar kunna komma fram till en slutsats: är det Cola eller Pepsi som är den bästa läsken? ... Lusläser man ingredienserna för de båda dryckerna så ser man att Pepsi lägger till citronsyra i sin, medan Cola saknar denna smak, och innehåller mer socker.

Vem är störst Coca-Cola eller Pepsi?

Pepsi är i dag världens fjärde största mat- och dryckesbolag, med en omsättning på 29 miljarder dollar. Coca-Cola omsätter 22 miljarder. ... Den största delen av Pepsis omsättning kommer numera från snacks, och bara två tredjedelar av Pepsis dryckes- volym är läsk. Motsvarande siffra för Coca-Cola är 80 procent.

Vart tillverkas Coca Cola Sverige?

90% av hela vår dryckesportfölj produceras i Jordbro. Över liter lämnar anläggningen varje dag. Årligen producerars det 4 liter dryck. Totalt producerar vi 163 produkter (olika smaker, förpackningar, material)

Vilka äger Coca-Cola?

Produkter. Drycker i Sverige som tillhör The Coca-Cola Company (förutom de vanliga Coca-Cola-sorterna): Fanta, Sprite, San São, Seagrams, Bonaqua, Powerade, Minute Maid, Mer och Burn. I Sverige distribueras dessa drycker av Coca-Cola European Partners som även distribuerar Monster Energy.

Relaterade inlägg: