Vad är det för frågor på teoriprovet?

Innehållsförteckning

Vad är det för frågor på teoriprovet?

Vad är det för frågor på teoriprovet?

Vilka frågor som kommer på kunskapsprovet
KategoriAntal frågor (65 st totalt)
Miljö5
Trafiksäkerhet16
Trafikregler32
Personliga förutsättningar5

Är det svåra frågor på teoriprovet?

Svåra frågor, precis som Trafikverkets prov. Körkortsfrågorna är utformade på samma sätt som hos Trafikverket med svåra frågor och olika trafiksituationer. Frågorna uppdateras ständigt för att vara så lika som möjligt. Byt språk när du vill.

Hur kan ett teoriprov se ut?

Kunskapsprovet består av totalt 70 frågor, men du kan som högst få 65 poäng. Det beror på att 5 av frågorna är testfrågor, och de räknas inte in i provresultatet. För att provet ska bli godkänt måste du svara rätt på 52 frågor. Provtiden är 50 minuter.

Är teoriprovet likt frågorna på Elevcentralen?

Kom ihåg det riktiga teoriprovet har inte alls frågor som är formulerade på samma sätt som på elevcentralen därför är de kanske bra att du inte bara nött dom men de kommer säkert gå bra, lycka till!

Hur svårt är teoriprovet körkort?

Gjorde teoriprovet vid 8:45 imorse och kan säga att det var ruskigt lätt(visst, det är ju inte samma frågor för alla) men det var väldigt likt dom frågorna från elevcentralen(STR) och dom här. Ett tips är att verkligen skilja på ”får inte” och ”får aldrig”.

Är teoriprov svårt 2021?

Det var väldigt många luringar som behövdes tänka igenom osv. Efteråt jämförde jag mina svåra frågor med vänners och det visade sig att det jag fick var svårt jämfört med deras, dvs det är ett lotteri. Plugga bara så att du känner dig redo så fixar du det nog!

Hur många månader gäller teoriprovet?

Transportstyrelsen fortsätter anpassa reglerna för kunskapsprov så att de som ska ta körkort ges större möjlighet att göra körprovet innan giltighetstiden går ut. Giltighetstiden för godkänt kunskapsprov (behörighet B) är därför fortsatt 6 månader ännu en tid.

Relaterade inlägg: