Hur mycket kostar Karlatornet?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar Karlatornet?

Hur mycket kostar Karlatornet?

Bostäder En billig etta för 1,7 miljoner kronor, en femma högt upp för 15 miljoner – eller ett penthouse för 30. Det är de preliminära priserna i Sernekes Karlatornet.

Vem har köpt lägenheten i Karlatornet?

En av de fyra lägenheterna högst upp i Karlatornet är sedan ett tag såld för 66 miljoner kronor, dock hemligt till vem. Nu bekräftar dock Ola Serneke att det är han som är köpare. Därmed genomförde han det köp han berättade om för FV 2014.

Vad kostar Karlatornet att bygga?

Fakta: Karlatornet Karlatornet planeras stå klart 2021 och blir med sina 245 meter Nordens högsta byggnad. Tornet kommer att ha 73 våningar och innehålla 600 lägenheter. Karlatornet kommer att kosta cirka 4,5 miljarder kronor att bygga.

Hur många lägenheter är sålda i Karlatornet?

161 lägenheter i Karlatornet är ännu inte sålda – däribland den rekorddyra lyxvåningen på 370 kvadratmeter som kommer att ligga högst upp i skrapan. Det handlar om ett penthouse på tre våningar med takterrass, pool och bastu. Prislappen ligger i dag på kronor.

Hur hög blir Karlatornet?

245 m Karlatornet/Height

Hur många våningar i Karlatornet?

73 Karlatornet/Floors Här tar du hissen direkt till minglet på den gemensamma takterrassen eller ner till folkvimlet bland butiker och restauranger i Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad.

Var ligger Karlatornet i Göteborg?

Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. Med sina ca 245 meter och 73 våningar blir Karlatorne. Ca 600 lägenheter, hotell, spa och utsiktsplats. Karlatornet är en unik byggnad som ritats av den välrenommerade arkitektbyrån Skidmore, Owings & Merrill.

När börjar Karlatornet byggas?

2019 Karlatornet/Constructions started

Hur många lägenheter i Karlatornet?

Karlatornet blir med sina 245 meter Göteborgs första skyskrapa. Placeringen på Lindholmen gör att dess siluett kommer vara synlig både från älven och från stadens centrum. Med sina 73 våningar rymmer Karlatornet 611 lägenheter, hotell, kontor och skybar.

Relaterade inlägg: