Vad kommer Cybertruck kosta?

Innehållsförteckning

Vad kommer Cybertruck kosta?

Vad kommer Cybertruck kosta?

Startpriset för den bakhjulsdrivna versionen är satt till 39 900 dollar, omkring 330 000 kronor, och för dual motor med fyrhjulsdrift börjar priset på 49 900 dollar, eller 410 000 kronor. Cybertruck ska även släppas i en version med tre elmotorer som då kommer att kosta från 69 900 dollar, eller 580 000 kronor.

Kan man köpa Cybertruck i Sverige?

På beställningssidan för Cybertruck står det nu att kunder kan slutföra sin konfiguration ”när produktionen närmar sig under 2022”. ... Tillverkningen av Model Y väntas vara igång i Texas-fabriken framåt slutet av året och exakt när kunder kan förväntas få leverans av Cybertruck under 2022 är fortfarande oklart.

När kommer Cybertruck till Sverige?

Kommer nu någon gång under 2022. Efter en del rykten om försening i produktionen bekräftar nu Tesla att hajpade Cybertruck är försenad. Tesla har tidigare sagt att produktionen av Cybertruck skulle dra igång vid fabriken i Austin, Texas, efter att Model Y-produktionen kommit igång.

När kommer Teslas nya bil?

Dual- och Tri Motor -versionerna kommer först, med produktion förväntad i slutet av 2021, medan Single Motor förväntas 2022.

Vad kostar Tesla pickup?

Specifikationer för Cybertruck Cybertruck beräknas vara helt färdig som tidigast 2021 och priset börjar från 39 900 dollar. Den ska kunna accelerera från kilometer i timmen på cirka tre sekunder.

Hur snabb är Tesla Cybertruck?

PRESTANDA OCH EFFEKTIVITET Den kraftfulla drivlinan och den låga tyngdpunkten ger enastående väggrepp och vridmoment, vilket möjliggör acceleration från 0–60 mph på så lite som 2,9 sekunder och upp till 500 miles räckvidd.

Vad är en Cybertruck?

Cybertruck är byggd med ett ytterskal som är tillverkat för optimal tålighet och passagerarskydd. Med ett nästan ogenomträngligt exoskelett är alla komponenter konstruerade för överlägsen styrka och hållbarhet, från bärande skal i ultrahårt 30X kallvalsat rostfritt stål till Teslas armerade glas.

Hur mycket kostar en Tesla truck?

Pickupen ska vara i produktion mot slutet av 2021 med priser som börjar på motsvarande 385 000 kronor i USA (räkna med avsevärt mer här). Cybertruck kommer i tre modeller: Enkel motor och räckvidd på cirka 40 mil. 3,3 tons dragkapacitet.

Hur lång är Cybertruck?

Exakt hur stor Tesla Cybertruck är vet vi ännu inte, men Elon Musk har (på Twitter så klart!) avslöjat att den med luftfjädringen i lägsta läget är cirka 190 centimeter hög. På längden är den knappt 5,9 meter lång. Rejält bred är den också förstås, drygt två meter.

Relaterade inlägg: