Kan urkund ha fel?

Innehållsförteckning

Kan urkund ha fel?

Kan urkund ha fel?

Fel vid skickande av filer till plagiatkontroll hos Urkund kan bero på flera olika saker. Det vanligaste är att filformatet inte stödjs. Kontrollera att filen som skall skickas är i ett av Urkund godkänt filformat. Läs mer om filformat i Urkunds support.

Hur noggrann är Urkund?

Urkund avgör aldrig vad som är plagiat eller inte utan visar enbart på likheter i olika texter. ... När ditt arbete skickas genom Urkunds system så lagras det i Urkunds databas. Syftet är att det ska vara sökbart när andra studenters inskickade arbeten analyseras. På så sätt skyddas inskickat arbete från plagiering.

När hamnar man i Urkund?

Urkund avgör aldrig vad som är plagiat eller inte utan visar enbart på likheter i olika texter. 7. När ditt arbete skickas genom Urkunds system så lagras det i Urkunds databas. Syftet är att det ska vara sökbart när andra studenters inskickade arbeten analyseras.

Hur hamnar man i Urkund?

Det finns textmatchningsverktyg som söker matchningar mellan din text och Internet, tidigare inlämnade texter till samma verktyg och vissa slutna databaser. Högskolan i Borås använder det webbaserade systemet Urkund.

Relaterade inlägg: