Varför slutade Stina Nilsson med längdskidor?

Innehållsförteckning

Varför slutade Stina Nilsson med längdskidor?

Varför slutade Stina Nilsson med längdskidor?

Täpp Karin Stina Nilsson, född i Malung, är en svensk längdskidåkare och skidskytt som tävlar för IFK Mora SK i längdåkning och för Lima SKG i skidskytte. ... Efter säsongen 2019/2020 avslutade Nilsson längdkarriären för att i stället satsa på skidskytte.

När bytte Stina Nilsson till skidskytte?

Det var under Tour de Skis första etapp som hon kände av skadan och var tvungen att avbryta touren. Hon hade förhoppningar att komma tillbaka senare under säsongen men skadan hindrade detta. Den meddelade Nilsson att hon inför nästa säsong skulle byta sport, från längdskidor till skidskytte.

När började Stina Nilsson med skidskytte?

Täpp Karin Stina Nilsson, född i Malung, är en svensk längdskidåkare och skidskytt som tävlar för IFK Mora SK i längdåkning och för Lima SKG i skidskytte....Stina Nilsson[redigera | redigera wikitext]
LandSverige
SportLängdåkning, skidskytte
KlubbIFK Mora SK Lima SKG
Diverse

När ska Stina Nilsson tävla igen?

Stina Nilsson har fått klartecken att delta i en ny skidskyttetävling. Expressen uppger att Nilsson tävlar i Östersund 20-21 december. – Det är en uttagningstävling där det finns möjlighet, beroende på prestation, att kvalificera sig till både IBU-cupen och världscupen, säger förbundets presschef Håkan Blidberg.

Relaterade inlägg: