Vad kostar löjrom 2021?

Innehållsförteckning

Vad kostar löjrom 2021?

Vad kostar löjrom 2021?

– Vi är rädda att vi inte ens får någon löjrom. Om fiskarna får så lite kanske det bara går till privatförsäljning. Den försäljningen steg i fjol, säger Veronica Apelqvist. Priset i butik till konsument har legat kring i snitt 3000 kronor per kilo, enligt henne.

Hur mycket kostar sikrom?

Den doftar friskt av hav och har en mild, salt fisksmak med en tydlig mineralitet. Sikrommen har blivit väldigt attraktiv de senaste åren, mycket för att smaken är så lik den dyra löjrommen. I handeln är priset på sikrom ungefär en tredjedel av priset på löjrom, som till och med kan kosta uppemot 3 000 kronor per kilo!

Vad kostar siklöja?

Priset för Vänerlöjrom ligger kring 2000 kr/kg till slutkund. Dock kan priset variera från dag till dag.

Är löjrom dyrt?

Det verkar finnas efterfrågan på löjrom i och med att fjolårets tog slut så tidigt och den kan ta slut tidigt även i år. Men det är svårt att säga vad marknaden tål. Priset på löjrom i butik ligger just nu på mellan 3 0 kronor kilot.

Vad kostar löjrom idag?

Här hittar ni till vår matblogg där det finns fler recept med kalix löjrom. Testa även vår underbara kungskrabba som är gott att ha med Kalixlöjrom. Ni hittar mer fakta om Kalixlöjrom längre ner på sidan. Jämförspris: 3600 kr/kg.

Vem säljer Kalix löjrom?

Handla Kalixlöjrom Fryst, 100 g från Bröderna Persson online på Mathem.

Vad kostar Kalix löjrom 2020?

Ni hittar mer fakta om Kalixlöjrom längre ner på sidan. Jämförspris: 3600 kr/kg.

Vad kostar löjrom 2020?

Guldhaven säljer i dagsläget vidare löjrommen till grossister för 1 400 kronor per kilo, vilket är 300 kronor lägre än kilopriset på förra årets rom. – De flesta börjar sälja direkt men det finns nog för mycket i frysarna. På grund av coronan går inga stora mängder till grossisterna på en gång som det brukar.

Vad kostar Kalixlöjrom 2020?

Ni hittar mer fakta om Kalixlöjrom längre ner på sidan. Jämförspris: 3600 kr/kg.

Vad kostar löjrom på ICA?

195,00 kr. Innehållsdeklaration: Kalixlöjrom (Rom från SIKLÖJA (Coregonus albula) (96%), salt). Pastöriserad för en säker hållbarhet som kylvara.

Relaterade inlägg: