Hur mycket kostar Charlotte Perrellis hus?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar Charlotte Perrellis hus?

Hur mycket kostar Charlotte Perrellis hus?

Sångerskan Charlotte Perrelli är rik som ett troll – och nu har hon slagit till på ett riktigt drömhus tillsammans med maken Anders Jensen. Perrelli har köpt Villa Oak Valley på den spanska solkusten.

Var har Charlotte Perrelli sitt hus i Spanien?

Charlotte Perrelli och hennes make Anders Jensen (Ryds bilglas), ska under 2019 ha införskaffat sig ett eget paradis i Marbella. De har sedan tidigare haft ett semesterboende i spanska Torrevieja. Detta ska dock vara sålt, eftersom de valde att köpa nytt.

Hur bor Perrelli?

Anna Jenny Charlotte Jensen Perrelli bor i en villa i Djursholms Ösby, Djursholm. Hon bor tillsammans med bland annat Anders Jensen. Hennes födelsedag är den 6 oktober. Hennes villa är värderad till ca kr.

Var har Pernilla Wahlgren hus i Spanien?

Efter att nyligen ha köpt en tomt värd många miljoner har Pernilla Wahlgren nu unnat sig ytterligare en fastighet, ett lyxhus i Marbella. Pernilla Wahlgren håller i skrivande stund på med det stora nya drömboendet ute på Lindingö, där hon bygger ett sprillans nytt arkitektritat hus.

Var ligger Pernilla Wahlgrens hus i Spanien?

"Casa Rosa" har en stor terass och en fantastisk havsutsikt. Självklart finns det rum till både vänner och barn! Enligt uppgifter från andra boende i Spanien ligger huset i Benahavis, cirka 25 minuter från Marbella. SE MER: Pernilla Wahlgrens lyxhus i Spanien – spana in bilderna här!

Relaterade inlägg: