Hur mycket kostar dagis i månaden?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar dagis i månaden?

Hur mycket kostar dagis i månaden?

När ditt barn har plats i förskola eller familjedaghem beräknas din kostnad utifrån hushållets inkomst. För barn under tre år är den högsta avgiften 1 510 kronor per månad, för barn över tre år är den högsta avgiften 1 007 kronor per månad.

Hur mycket kostar dagis i Malmö?

Maxtaxan för plats på förskola eller familjedaghem 20 kronor i månaden för det tredje barnet.

Hur mycket kostar fritids i skolan?

Det finns ett högsta belopp för hur stor avgift du betalar, maxtaxa. Du betalar maxtaxa om hushållets sammanlagda inkomst är 50 340 kronor/månad eller mer. Den högsta avgiften för ett barn på fritidshem är 1 007 kronor/månad.

Vad kostar förskola i Västerås?

I Västerås har vi maxtaxa. Det innebär att högsta avgiften för ett barn i förskola och pedagogisk omsorg är 1510 kronor per månad.

Vad kostar Fritidsplats Jönköping?

Hur mycket du ska betala beror på hur stor inkomst du och ditt hushåll har. Du betalar den högsta avgiften (maxtaxa) om du och ditt hushåll tjänar 52 410 kronor i månaden eller mer före skatt. Avgiften är preliminär och beräknas utifrån de uppgifter om inkomst du har lämnat till kommunen.

Vad kostar två barn på dagis?

Dagisavgift / Förskoleavgift och maxtaxa - hur mycket betalar man för förskolan? Regler och fakta om maxtaxan eller kostnaderna för barn på dagis / förskola....Förskoleavgiften / Dagisavgiften.
Förskole- verksamhetHögsta avgift (Maxtaxa)Andel av bruttoinkomst
Barn 11.425 kr3 %
Barn 2950 kr2 %
Barn 3475 kr1 %

Relaterade inlägg: