Vad kostar det att tvätta ett hustak?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att tvätta ett hustak?

Vad kostar det att tvätta ett hustak?

Firman Tak & fasadtvätt i Kalmar AB uppger exempelvis på sin hemsida att de tar 2 800 kr inklusive moms och ROT-avdrag för att tvätta ett normalt villatak. Firman LA Takvård visar ett prisexempel på en taktvätt som kostar 7 900 kr, med ROT-avdrag på - 3 200 kr och slutsumma 4 700 kr.

Hur mycket kostar det att lägga plåttak?

Vilken plåt du ska välja beror till stor del på vilken plåt du har innan och dessutom vilken budget du har för ditt plåttak. Priset för ett enklare plåttak börjar kring 800 kronor upp till 1 500 kronor per kvadratmeter och stiger sedan upp mot flera tusen kronor för mer exklusiva plåttak.

Vad kostar det att byta tak plåt?

Generellt riktpris idag är 1 000 till 1 800 kr/m2 på villatak. Observera att priset varierar beroende på geografi samt omfattning på arbetet. Det är i regel dyrare att anlita takläggare i storstäder.

Vad kostar det att tvätta och måla taket?

Pris: Ca 1700 kr/kvm. Kvm-priset avser arbete, material (papp, läkt, pannor etcetera) och etablering om arbetet utförs på ett helt hustak 150 kvm, det är en grov uppskattning och verkligheten kan skilja mycket beroende på omständigheterna på plats.

Relaterade inlägg: