Vad kostar det att renovera ett badrum på 5 kvm?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att renovera ett badrum på 5 kvm?

Vad kostar det att renovera ett badrum på 5 kvm?

Ett nytt badrum kan kosta allt mellan 12.000-30.000 SEK per kvadratmeter. Det är många faktorer som drar upp och ner priset – det beror på dina val.

Vad kostar det att renovera ett badrum med Våtrumsmatta?

– Det beror så klart på vad som måste göras men att renovera ett badrum med våtrumsmatta kräver färre moment. Det går därför snabbare och materialkostnaden är lägre än när man lägger in kakel och klinker. Det finns ett prisexempel på nätet för ett badrum om fem kvadratmeter som slutar på 26 250 kronor efter rot-avdrag.

Vad kostar det att riva ett badrum?

Det tar vanligtvis 20 timmar att riva ett badrum på 5 kvadratmeter. Utöver rivningen måste du även lägga till kostnaderna för bortforsling av rivningsavfallet. Ihopräknat landar slutsumman någonstans mellan 8.000 och 20.000 kronor.

Vad kostar det att byta plastmatta i badrum?

Dock brukar de i de flesta fall sluta mycket lägre än vanligt. Ett exempel som du kan hitta online är att en slutgiltig kostnad för renovering av badrum med plastmatta på 5kvm landade på omkring 25 000kr efter ROT. Det är förmodligen 25–30% av en ”vanlig” badrumsrenovering.

Vad kostar VVS i badrum?

Så normalt sett kan man säga att det tar 1-2 dagar för en erfaren rörmokare att få klart ett 10 kvadratmeter stort badrum, då har vi räknat in rör, kopplingar och klammer. Sammanlagt kan du räkna med en kostnad mellan 8 500-11 500 kronor inklusive moms, materialet är då inräknat.

Vad kostar ett normalstort badrum?

För ett nytt badrum av mer standardkvalitet är någonstans mellan 5 0 kr/m2 normal materialkostnad vid en badrumsrenovering. Ett lyxigare badrum med inredning från mer exklusiva märken går utan problem loss på 10 0 kr/m2.

Relaterade inlägg: