Vad kostar samtal inom EU?

Innehållsförteckning

Vad kostar samtal inom EU?

Vad kostar samtal inom EU?

Kan jag använda mobilen utan extra kostnad när jag reser i EU? Ja. När du ringer, skickar sms eller surfar i ett annat EU-land ingår det i ditt vanliga abonnemang. Antingen betalar du din vanliga inrikestaxa eller så dras det från din pott, precis som om du var hemma.

Vad kostar SMS inom EU?

EU:s roamingregler innebär att du kan använda telefonen i ett annat EU-land utan att betala några extra avgifter. Du betalar lika mycket som hemma för samtal (till mobil eller fast telefon), sms och surf. Det kostar heller inget extra att ta emot samtal eller sms i utlandet.

Är det dyrt att ringa till utlandet?

När du ringer någon med ett svenskt nummer som befinner sig utomlands kostar det lika mycket som ett samtal inom Sverige. Du som ringer behöver alltså inte betala något extra. Det gäller oavsett om personen du ringer befinner sig inom eller utanför EU. ... Det gäller även om samtalet kopplas till personens röstbrevlåda.

Vad kostar det att ringa utomlands med tre?

Vad kostar det att ringa utomlands? Inom EU/EES och i UK ringer du till samma pris som i Sverige. Har du ett abonnemang med tilläggstjänsten 3Världen kan du ringa inom det 3Världen-land du befinner dig i och hem till Sverige till samma pris som inom Sverige.

Vad kostar MMS tele2?

Du kan ringa, skicka sms/mms och surfa inom det landet du befinner dig i, till andra EU/EES-länder och till Sverige utan extra kostnader.

Vad kostar det att ringa från Italien till Sverige?

Om du befinner dig inom EU/EES och ringer till ett annat land inom EU/EES kostar det inget extra. Det vill säga, om du befinner dig i Spanien och ringer till ett italienskt nummer kostar det inget extra.

Vad kostar det att skicka sms till utlandet?

Skicka SMS till utlandet Att skicka SMS till någon med ett svenskt nummer som befinner sig utomlands kostar precis som ett vanligt SMS inom Sverige.

Vad kostar att ringa till Finland?

Information
Mobil1,29 kr/min
Fast telefon0,59 kr/min
SMS0,45 kr/SMS
MMS0,99 kr/MMS
Öppningsavgift0,95 kr

Vad kostar det att ringa till Estland?

Information
Mobil1,39 kr/min
Fast telefon0,99 kr/min
SMS0,45 kr/SMS
MMS0,99 kr/MMS
Öppningsavgift0,95 kr

Relaterade inlägg: