Vad kostar ett Volvokort?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett Volvokort?

Vad kostar ett Volvokort?

Volvokort och CarPay gör resan med din Volvo lite smidigare och förmånligare. Du får flera smarta sätt att betala på, bonus på alla din köp och fina rabatter och erbjudanden. Kortet har ingen årsavgift och appen är helt kostnadsfri.

Vilka stationer tar Volvokort?

Du kan också använda kortet på samtliga Tanka och OKQ8's drivmedelsstationer samt de flesta gasstationerna i Sverige, Tvättaanläggningar i Sverige och även de flesta parkeringsautomaterna i Sverige. Kortet fungerar också hos bilbesiktningsföretagen Besikta och Bilprovarna Väst samt Hertz biluthyrning.

Hur skaffar jag Volvokort?

Så enkelt är det att skaffa kort hos oss Följ länken nedan och fyll i dina uppgifter. Efter godkänd ansökan skickas kortet hem till dig. Alla köp hamnar på en enda faktura som skickas månadsvis. Med CarPay kan du enkelt följa upp alla transaktioner, se din kredit och få en överblick över din bilekonomi.

Är CarPay bra?

Volvokortet är ett bra och prisvärt kort för dig som är Volvo- eller Renaultägare. Med Volvokortet får du bra koll på din bilekonomi. Kortet ger dig flera förmåner och rabatter som till exempel drivmedelsrabatt, billigare biltvätt och bonus på alla köp, som du kan använda direkt i appen Carpay.

Hur fungerar Volvo kort?

Om Volvokortet Framförallt ges förmåner till dig som äger en Volvo och servar/reparerar bilen hos en auktoriserad Volvohandlare. Billigare - Få billigare bensin, rabatter hos Volvo samt bonus på samtliga inköp. Räntefri delbetalning i fyra månader erbjuds vid service och reparationer. ... Övriga inköp ger 0,5 % i bonus.

Var kan man betala med Volvokort?

Volvokort är ett kreditkort du kan använda i hela världen, tack vare Visa-kopplingen. Årsavgiften är 0 kronor och du tankar billigare på Tanka och OKQ8.

Hur betalar man CarPay?

Vi har att antal olika sätt som du kan använda för att betala din faktura.

  1. Kontoutdrag med posten. Du betalar dina inköp enligt kontoutdraget du får hemskickat. ...
  2. Koppla ditt kort till autogiro. ...
  3. E-faktura direkt via din internetbank.

Hur betala Volvokort?

För att sätta in pengar på ditt Volvokort, CarPaykort eller Renaultkort gör du en betalning till bankgironummer 5347-9499 och uppger kontots OCR-nummer. Du hittar bankgironummer och OCR-nummer i CarPay under Konto –Kontoutdrag på hemsidan och under Konto – kontoutdrag i appens högra meny.

Hur fungerar Carpay?

Betala ditt verkstadsbesök med appen. Du behöver inte ens ta fram kortet och du får arbetsordern direkt i mobilen. Det ger dig full koll vad du betalar för och du kan känna dig trygg att du har allt samlat på ett och samma ställe. Dessutom kan du använda din bonus och välja om du vill delbetala ditt verkstadsbesök.

Relaterade inlägg: