Vad kostar Carina Bergs hus?

Innehållsförteckning

Vad kostar Carina Bergs hus?

Vad kostar Carina Bergs hus?

Carina och Erik Berg gick vinnande ur budgivningen på det förfallna huset i maj och slutpriset för skärgårdsvillan på 123 kvadratmeter tillsammans med tomten på nästan 5 000 kvadratmeter landade på 6,2 miljoner kronor, enligt offentliga uppgifter från Lantmäteriet.

Vart ligger Bergs Drömkåk?

Text. Sommaren 2019 köpte Carina Berg, 43, och Erik Berg, 32, ett fallfärdigt sommarhus i Stockholms skärgård. Huset var då i behov av ett ordentligt ansiktslyft. I podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva” beskrev Carina Berg familjens husköp.

Hur finansieras Bergs Drömkåk?

”Enligt Kanal 5:s kommunikationsdirektör Daniel Lagerqvist är det paret själva som stått för alla renoveringskostnaderna. – Vi betalar inte ett jota. De har själva köpt sitt hus och skött alla kontakter med olika leverantörer själva, vi följer och filmar deras renoveringsarbete, det är vad vi har gjort, säger han.”

Vad kostar Carina Bergs renovering?

Att huset var i stort behov av renovering rådde det ingen tvekan om. Carinas vän och kollega Carolina Gynning kallade det för “rena rama katastrofen”. För villan, som är 123 kvadratmeter stor och har en tomt på nästan 5 000 kvadratmeter, så betalade paret 6,2 miljoner kronor.

Var bor Carina och Erik Berg?

Carina Lilly Berg bor i en lägenhet i Vasastaden, Stockholm. Hon bor tillsammans med Erik Berg. Hennes födelsedag är den 31 oktober. Hennes lägenhet är värderad till ca kr.

Relaterade inlägg: