Vad kostar Polestar att leasa?

Innehållsförteckning

Vad kostar Polestar att leasa?

Vad kostar Polestar att leasa?

Nu kommer siffrorna som berättar vad elbilen kostar om du privatleasar. Väljer du standardversionen som kontant kostar 659.000 kronor ligger månadskostnaden på 5499 kronor. Eftersom bilen bara går på el får man klimatbonus på 60.000 kronor vilket gör att kostnaden sjunker till 3832 kronor.

Vad kostar det att driva en elbil?

För att göra det enkelt räknar vi på att en elbil drar 2 kilowattimmar (kWh) per mil. Snittpriset för en kWh under 20 öre för en vanlig villa i Sverige. Det innebär att drivmedelskostnaden för en elbil blir cirka 3 kronor per mil.

Hur mycket kostar det att leasa en Tesla?

En Long Range leasas från 7 525 kronor per månad. En Standard Range Plus med 1 500 mils körsträcka per år och den mer vanliga avtalstiden tre år kostar 6 395 kronor i månaden.

Vad kostar en Volvo XC60 som tjänstebil?

Så här mycket kostar Volvo XC60 B4 Diesel Momentum som tjänstebil för anställd. Baserat på bilens pris 424 000 kr och förmånsvärde 5 957 kr räknar vi ut leasingkostnad, skatter och löneavdrag.

Vad är skillnaden på Polestar 1 och 2?

Skillnaden mellan dessa bilar är ganska stor. – Polestar 2 riktar sig mer till ”Svensson-marknaden” medan ettan är mer en sportbil. Hybriden Polestar 1 har 600 hästkrafter från den fyrcylindriga motorn i kombination med två elmotorer på bakaxeln. Vridmomentet är 1000 Nm.

Kan man leasa en Polestar?

Leasing är rakaste vägen till en förhöjd elbilsupplevelse, som låter dig njuta av fördelarna med att ha en Polestar utan de förpliktelser som följer med ägande. Välj en bil under en överenskommen tidsperiod i utbyte mot en månadsavgift och lämna tillbaka bilen vid leasingperiodens slut.

Relaterade inlägg: