Hur mycket kostar det att slipa betonggolv?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att slipa betonggolv?

Hur mycket kostar det att slipa betonggolv?

Betonggolvets yta är närmast jämförbar med ett granitgolv som blivit polerat, dock inte lika dyrt. Kostnaden för ett betonggolv ligger på ungefär 350-400 kronor per kvadratmeter om man slipar ett redan befintligt golv.

Hur mycket kan man slipa betonggolv?

När du ska slipa en yta av betong kan du hyra en ordentlig betongslip. Men det finns också lättare metoder med vinkelslip och slipkopp! I de flesta fall kommer man långt med en diamantslipkopp på din vinkeslip.

När kan man slipa betong?

När du identifierat de olika utbuktningarna i betongplattan så kan du slipa ner den men också försöka att jämna till den med spackel om det är lite svackor.

Kan man slipa betonggolv själv?

Du behöver en särskild slipmaskin, en så kallad diamantslip. Anledningen är att betong är så pass hårt att en vanlig slipmaskin inte räcker. Det finns gott om företag som hyr ut maskiner om du vill slipa golvet själv.

Är det svårt att slipa betonggolv?

Att slipa betonggolv själv är inte speciellt svårt och om man bara förbereder sig så är det inte svårt att få ett bra resultat. ... Om du har sprickor så kan det vara bra att ta hjälp av en hantverkare då det kanske finns ett behov av att lägga ett nytt lager betong på den befintliga ytan innan du påbörjar slipningen.

Hur lång tid tar det att slipa betonggolv?

Hyr du en betongslip (som ser ut som en vinkelslip) tar det dig en halvtimma-timme att fixa det där.

Hur lång tid tar det att slipa ett betonggolv?

MathiasS. Hyr du en betongslip (som ser ut som en vinkelslip) tar det dig en halvtimma-timme att fixa det där.

Kan man slipa betong med vanligt slippapper?

*När man använder detta slippapper för att slipa bort ojämnheter på betong slits pappret fortare än vanligt, men är ändå ett mycket bättre val än vanliga våtslippapper. ...

Vad är Betonghud?

Betongskivans översta del kallas betonghud. Vanligen gör man inget åt den utan man vill ha en jämn och slät yta. Betong är poröst och ytan suger åt sig vätska om man spiller något på den.

Vilket spackel till betonggolv?

Golvspackel Ardex A46 Cementbaserat handspackel som har en enkel bearbetning och som kan glättas och filtas. Reparationsbruket kan användas för spackling och utjämning av hål, ojämnheter, sprickor, svackor på golv och vägg.

Relaterade inlägg: