Vad kostar det att hyra Bolt?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att hyra Bolt?

Vad kostar det att hyra Bolt?

Pris: 10 kronor att låsa upp samt 3 kronor per minut. Bolt finns i Stockholm och Göteborg. Pris: Gratis att låsa upp, 3 kronor de första tio minuterna, sedan 2 kronor per minut.

Hur mycket kostar det att åka Bolt elsparkcykel?

Upplåsningen är helt GRATIS och att åka kostar endast 2 kr/per minut!

Vad kostar lime Scooter?

Liksom Voi, talar Lime tyst om vilken elskoter de använder, men det framgår att den är kinesisk. Elsparkcykeln Voi är dyrare än lånecyklarna, med en startkostnad på tio kronor, därefter 1.50 kronor i minuten, och Lime är dyrare än Voi. Startkostnaden är samma, men sen tar Lime hela tre kronor per minut.

Hur snabbt kör Bolt?

Bolt har dock en lite rolig funktion i form av ett slags "träningsläge" som begränsar fordonets hastighet till 15 km/h.

Vad kostar det att hyra elsparkcykel i Göteborg?

Tier

  • Pris: Startavgift 10 kr därefter 2.25 kr/minut.
  • tier.app.
BE

Vad kostar det att hyra elsparkcykel Karlstad?

"Våra scootrar har en öppningsavgift på 10 sek, utöver det kostar det 2,50 sek per minut. Behöver du göra stopp på din resa kan du enkelt ställa scootern i ett cykelställ och låsa den genom att aktivera parkeringsläget som kostar 1 sek per minut.

Hur mycket tar Bolt?

En aktiv förare hos Bolt kan köra in mer än 25 000 kr i veckan. Från slutpriset på varje order tar Bolt en förmedlingsavgift på f.n. 20 procent i Stockholm och Göteborg*. Det innebär att om du kör in 25 000kr betalar vi ut 20 000kr till dig för ditt grymma arbete! *Avgiften kan variera och vara olika i olika städer.

Relaterade inlägg: