Vad kostar bredband hos telia?

Innehållsförteckning

Vad kostar bredband hos telia?

Vad kostar bredband hos telia?

Om du är ny kund på Telia Bredband betalar du en startavgift på 399 kr. Du som har ett bredband som ingår i din bostad betalar inte någon startavgift. Fakturaavgift 49 kr tillkommer per pappersfaktura. Har du däremot Bredband 250/250 till din adress så har du samma hastighet både för ned och uppladdning.

Vad kostar telia bredband via fiber?

För aktuella kampanjpriser se telia.se. Andra priser och hastigheter kan förekomma i kampanjer och avtal. Prislistan anger ordinarie pris. *Priset ändras för Bredband 250/2 kr och 100/1 kr per månad från den 1 september 2021.

Vad kostar fast telefoni telia?

Med fast telefoni från Telia ringer du utan avbrott och störningar från din hemtelefon. I månadsavgiften på 379 kr/mån ingår fria samtal inom Sverige till fasta telefoner och svenska mobilnummer.

Vad kostar Tvillingabonnemang på Telia?

Telia höjer priset på tvillingabonnemang rejält 89kr till 129kr. Vad tycker ni om det att telia höjer priset på tvillingabonnemang rejält från 89kr till 129kr. Det man får är att man kan ha 5st tvapparater anslutna i stället för 4st, en ökning med 40kr Rätt många procent i ökning.

Vad kostar det att ringa med bredbandstelefoni?

Prisavtal Telia Bredbandstelefoni Om du bor i en fastighet som har ett kollektivt avtal där avgiften ingår i ditt boende betalar du dina samtal till fasta telefoner inom Sverige 15 öre per minut och till svenska mobilnummer 69 öre per minut. Öppningsavgift tillkommer.

Relaterade inlägg: