Hur funkar Doktor se?

Innehållsförteckning

Hur funkar Doktor se?

Hur funkar Doktor se?

Digital vård direkt via vår app Doktor.se. Hos oss får du kontakt med läkare, sjuksköterskor, barnmorskor och psykologer som kan hjälpa dig med ditt vårdärende. Du behöver aldrig boka tid för att använda Doktor.se och du är igång med ditt ärende på några minuter. Vi har öppet dygnet runt 365 dagar om året.

Vad kostar kry för landstingen?

* Ett digitalt läkarbesök ersätts med 500 kronor medan ett fysiskt besök enligt SKR kostar runt 1950 kronor. * Det är därför bra att söka digital vård när det går och fysisk vård när det behövs.

Är Doktor se gratis för barn?

Besöket är gratis om du är under 20 år. Frikort gäller om du kommer upp i 1150 kr inom ett år. Läs mer och se prislista nedan.

Vad kostar det att anlita kry?

KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 17 år. För vuxna varierar patientavgifter beroende på den region du bor i samt vilket typ av möte du har. I de flesta regioner är det kostnadsfritt för besök med läkare och sjuksköterska (dock inte Stockholm).

Är doktor se en bra källa?

Kvalitetspolicy. Doktor.se:s verksamhet bedrivs med hög tillgänglighet, hög kompetens och med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar med vård och förebyggande insatsersamtfriskvård och hälsa. Vår kvalitetspolicy följer relevant lagstiftning samt regionernaskvalitetskrav.

Kan doktor se skriva ut medicin?

Våra läkare kan skriva ut recept på samma sätt som läkare på traditionella vårdcentraler. Hos oss kan du både få ett nytt recept och förnya ett som du redan har. Du kan sedan välja att antingen hämta ut läkemedlet eller produkten på ett apotek eller beställa det via appen.

Varför kostar kry i Stockholm?

Avgiften beror på vilka villkor som gäller i din region. I vår app kan du träffa legitimerade sjuksköterskor, läkare och psykologer dygnet runt. I Stockholm, Skåne och Sörmland kan du även få hjälp på någon av våra vårdcentraler.

Är doktor se kostnadsfritt?

Att ladda ner appen Doktor.se är alltid gratis. Patientavgiften för att få digital vård genom appen är mellan 0-200 kronor beroende på vilken region du är folkbokförd i, ärende och ålder.

Har Kry frikort?

Betalningssätt i vår app och på våra vårdcentraler Frikort.

Relaterade inlägg: