Vad kostar det att anlita Veteranpoolen?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att anlita Veteranpoolen?

Vad kostar det att anlita Veteranpoolen?

Eftersom städning är berättigat skattereduktion drar vi av 50 % på arbetskostnaden, kostnaden ligger då generellt i spannet 205-240 kronor/timme* efter RUT-avdrag. Beroende på var uppdraget utförs kan milersättning tillkomma, vi tar ut en milersättning om 35 kronor/mil.

Vad tjänar man i Veteranpoolen?

– Det som är fördelen för veteranerna är att de bestämmer själva hur mycket de vill jobba. Vi erbjuder jobb när vi har och veteranen kan tacka ja eller nej, säger Karin Lindvall och fortsätter: – Lägsta lön är 120 kronor i timmen. Lönen följer pris till kund.

Vad kostar det att anlita en snickare?

Murare ca 350-550 kr/h. Målare ca 300-400 kr/h. Rörmokare/VVS ca 450-600 kr/h. Snickare ca 300-450 kr/h.

Hur mycket kan man arbeta som pensionär?

Medelpensionären – 23.000 kronor i pension före skatt Medelpensionären har en pension på någonstans mellan 20 000 och 25 000 kronor i månaden före skatt. I den här gruppen finns många manliga pensionärerna, det vill säga de som haft ett långt arbetsliv med hyfsad lön.

Vem startade veteranpoolen?

Men att införa en extra löneskatt för pensionärer som jobbar är inte rätt väg att gå”, säger Mats Claesson, Vd Veteranpoolen. 2007 startades Veteranpoolen i Kungsbacka av Ingrid Erlandsson. Affärsidén var att utveckla ett tjänsteföretag med enbart avtals- och ålderspensionärer.

Relaterade inlägg: