Varför syns inte mina inlägg på Marketplace?

Innehållsförteckning

Varför syns inte mina inlägg på Marketplace?

Varför syns inte mina inlägg på Marketplace?

Om du har använt Marketplace på ett sätt som bryter mot våra handelspolicyer eller communityregler kan din åtkomst till Marketplace ha tagits bort. Gå till facebook.com/marketplace. ... Sök efter uppdateringar i supportinkorgen eller e-postadressen som är kopplad till ditt Facebook-konto.

Hur köper man annonser på Facebook?

Hur köper jag annonser? Det vanligaste sättet att köpa annonser för Facebook, Instagram och Audience Network är via vårt verktyg för annonshantering, Ads Manager. Du köper annonser genom att skapa en annons och sedan skicka in den till vår annonsauktion.

Hur söka på Marketplace?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Tryck på Marketplace. Om du inte ser Marketplace trycker du på Visa mer. Tryck på Sök på Marketplace längst upp till vänster.

Kan inte lägga in annons på Marketplace?

Om du ser Det finns problem med din produkt bredvid din annons godkändes den inte eftersom den bryter mot våra handelspolicyer. Andra personer på Marketplace kan inte se denna annons.

Hur skaffar man Marketplace?

Marketplace kan användas både i webbläsare på dator och i Facebook-appen på Android och IOS. I appen hittar du Marketplace via en egen ikon jämte de andra huvudkategorierna, längst upp på Android och längst ner på IOS.

Hur aktiverar man Marketplace?

Bläddra ned och tryck på Aviseringsinställningar nedanför Aviseringar. Tryck på Visa mer nedanför avsnittet Vilka aviseringar du får. Bläddra ned och tryck på Marketplace. Tryck på knapparna till höger om aktiveringstypen för att aktivera eller inaktivera dem.

Relaterade inlägg: