Vilken är den dyraste lägenheten i Sverige?

Innehållsförteckning

Vilken är den dyraste lägenheten i Sverige?

Vilken är den dyraste lägenheten i Sverige?

Strandvilla i idylliska Falsterbo Sveriges nu dyraste lägenhet har ett kvadratmeterpris på strax över 190 000 kronor.

Vad är den dyraste lägenheten i Stockholm?

Östermalm och Vasastan toppar listan över de stadsdelar som ligger i topp. Detta enligt Booli som har listat de dyraste bostäderna i Stockholm. Högst upp på listan ligger en lägenhet på Östermalm. Den dyraste är en våning på 354 kvadratmeter på Birger Jarlsgatan som gick för :- via mäklarbyrån Simon Crest.

Vilket är Sveriges lyxigaste hus?

Villa Söderås på Lidingö säljs nu för 350 miljoner kronor, rapporterar Aftonbladet. Detta gör villan till Sveriges dyraste hus genom tiderna. Egendomen består av flera hus och är till salu för 350 miljoner kronor, vilket gör det till Sveriges dyraste hus och en rekordsumma på svenska bostadsmarknaden.

Vem köpte den dyraste lägenheten i Stockholm?

Klockkungen Filip Tysander, 36, ska sälja lyxlägenheten som pekades ut som Sveriges dyraste, rapporterar Breakit. Våningen på 418 kvadratmeter i centrala Stockholm kommer med tre uteplatser – och en 16 meter lång pool. När Daniel Wellington-grundaren köpte fastigheten gick den för hisnande 104,5 miljoner kronor.

Vad kostar världens dyraste lägenhet?

BOSTÄDER Drygt 400 000 kronor per kvadratmeter. Det är vad en lägenhet i världens dyraste bostadsstad kostar. Här är listan över världens dyraste bostadspriser. Det är Global Property Guide som har undersökt bostadspriserna i drygt 100 städer runt om i världen.

Relaterade inlägg: