Måste man annonsera på arbetsförmedlingen?

Innehållsförteckning

Måste man annonsera på arbetsförmedlingen?

Måste man annonsera på arbetsförmedlingen?

Lag (1976:157) om skyldighet för arbetsgivare att anmäla ledig plats till den offentliga arbetsförmedlingen. 1 § Denna lag gäller arbetsgivare som avser att anställa arbetstagare på ledig plats i sin verksamhet. ... Anmälan som avses i första stycket skall göras innan annan åtgärd vidtages för anställning.

Hur Annonsera man på arbetsförmedlingen?

Skapa din annons Klicka på Skapa annons högst upp på sidan. Fyll i uppgifterna om jobbet och arbetsplatsen. Du ser samtidigt en förhandsgranskning till höger av hur annonsen kommer att se ut när den är publicerad. När du fyllt i alla uppgifter klickar du på Granska och skicka.

Vad kostar en jobbannons?

En platsannons kostar 1 924 kronor exkl. moms. Vill du även sponsra annonsen för att öka synligheten ytterligare kostar detta max 1 250 kronor. Den kostnaden är rörlig och beror på hur mycket klick din annons får.

Hur länge ska en platsannons ligga ute?

En annons ska ligga ute under tio dagar.

Vad kostar en LinkedIn jobbannons?

Men, vad kostar annonsering på LinkedIn? Kostnaden för att annonsera på LinkedIn är som lägst 70 kr per dag och kampanj för en textannons. Du kan själv bestämma maxbeloppet för hela kampanjen samt sätta en dagsbudget.

När måste man annonsera ut en tjänst?

Enligt 6 § anställningsförordningen har en myndighet som har för avsikt att anställa skyldighet att informera om det så att de som är intresserade av anställningen kan anmäla det till myndigheten inom viss tid. Huvudregeln är alltså att myndigheten ska informera om lediga anställningar.

Relaterade inlägg: