Vad kostar det att använda Kivra?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att använda Kivra?

Vad kostar det att använda Kivra?

Kivra används av miljontals svenskar för att ta emot viktig post och kvitton digitalt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som privatperson.

Hur ansluta till Kivra?

Att skaffa Kivra är enkelt. Registrera med Mobilt BankID och börja få digital post automatiskt. You need to enable JavaScript to run this app. Kivra använder Mobilt BankID för att verifiera din identitet.

Hur lägger man till företag i Kivra?

Så kommer du igång

  1. Skaffa Kivra. Se till att du har Kivra som privatperson. Det behövs för att ni ska kunna skaffa företagsbrevlåda. Läs mer om Kivra privat.
  2. Registrering. Fyll i organisationsnummer och personnummer. Signera med Mobilt BankID.
  3. Klart. Nu kommer ni få er post digitalt. Från anslutna företag och myndigheter.

Vad är det Kivra?

Med Kivra får du viktig post digitalt, från anslutna företag och myndigheter. Istället för i vanliga brevlådan. Du kan även få kvitton i Kivra. Vårt mål är att skapa smidiga och hållbara lösningar som alla tjänar på.

Vad tjänar Kivra på?

I dagsläget är Kivra gratis för användare att ta emot brev. Intäkterna kommer ifrån de företag, och i framtiden myndigheter, som vill göra utskick digitalt till de kunder som valt att få sin post digitalt.

Hur lägger jag till avsändare i Kivra?

Hantera avsändare Men du kan själv anpassa ditt innehåll i Kivra. Om du inte vill ha utskick från en viss avsändare så kan du välja att stänga av det som inloggat på Kivra under inställningar.

Relaterade inlägg: