Vad kostar PT 2020?

Innehållsförteckning

Vad kostar PT 2020?

Vad kostar PT 2020?

Priset varierar från 900-1900:-/månad beroende på hur mycket erfarenhet tränaren har. Mer högutbildade tränare och tränare med längre erfarenhet, med fler antal PT-timmar på sitt CV, kostar i regel mer per månad. Priset kan spegla tränarens kompetensnivå, men behöver inte nödvändigtvis göra det.

Vad kostar en PT per månad?

PT-Online Mellan 8 kr per månad verkar vara en vanlig prissättning.

Vad kostar ett PT pass på SATS?

Så här många PT-timmar får du på SATS för den kostnaden De flesta av våra PTs ligger på nivå två där pris per timme är 650 kr (vid köp av 10 timmar). Det innebär att du kan ha en personlig tränare 2 gånger per vecka för den insparade kostnaden för skräpmat, kaffe, luncher på stan och kollektivtrafik*.

Är det värt att bli personlig tränare?

Svaret är såklart ja. Personlig tränare som yrke har i 2020 mycket högre status än för bara några år sedan, och antalet PTs som arbetar heltid ökar stadigt. ... I sådana fall är PT-yrket ett väldigt fördelaktigt jobb att ha vid sidan av, eftersom du har möjlighet att styra dina arbetstider själv.

Vad är PT 2021?

PT-2021 är ett unikt projekt med ett helhetstänk som erbjuder omfattande individualiserad hjälp gällande personlig träning och kostrådgivning.

Vad kostar en PT i Stockholm?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Relaterade inlägg: