Vad händer med biljetterna till Håkan Hellström?

Innehållsförteckning

Vad händer med biljetterna till Håkan Hellström?

Vad händer med biljetterna till Håkan Hellström?

Håkan Hellströms konserter på Ullevi har flyttas till 2022. Redan köpt biljett gäller till nytt datum enligt följande: / 20 augusti 2021 = 19 augusti 2022.

Hur många biljetter har sålts till Håkan?

Publikrekord vid konserter Håkan Hellström , 70 144. Håkan Hellström , 70 091.

Vem spelade Håkan Hellström?

Känn ingen sorg är en Guldbaggebelönad svensk långfilm som hade biopremiär . Filmen är baserad på Håkan Hellströms låtar. Manuset skrevs av Cilla Jackert och filmen regisserades av Måns Mårlind och Björn Stein....Rollista.
Adam Lundgren– Pål
Håkan Hellström– Gatumusikant
Simone Moreno– Sambasångerska

Hur kan man se att en biljett är äkta?

Du kan be säljaren om serienumret på din biljett för att se om numret finns hos arrangören. Det kan också hända att vissa arrangörer inte tillåter andrahandsbiljetter, till exempel om biljetten är personlig. Detta kan vara bra att kolla upp.

Hur många gånger har Håkan Hellström sålt ut Ullevi?

Biljetterna är slutsålda till Håkan Hellströms fyra konserter på Ullevi nästa sommar. Han blir därmed historisk. ”Nu skriver vi historia”, står det på Hellströms Instagram.

Finns det biljetter kvar till Håkan Hellström?

Just nu finns det biljetter till samtliga fyra konserter att boka via Ticketmaster. Köp biljett här eller via 0771-170 70 70. ... Köp endast biljett via den officiella återförsäljaren Ticketmaster. Det är det enda sätt du kan garantera dig om att biljetten du köper är äkta.

Relaterade inlägg: