Vad kostar det att regga A-traktor?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att regga A-traktor?

Vad kostar det att regga A-traktor?

A-traktorn är inte en A-traktor om den kan köras snabbare än 30 kilometer i timmen. Om fordonet inte uppfyller kraven för det den är registrerad som, så blir ägaren skyldig att genomföra en ny registreringsbesiktning till en kostnad av 2.000 kronor. Alltså mycket dyrare än en vanlig kontrollbesiktning.

Hur mycket kostar det att tanka en EPA?

Framförallt är det själva bränslet som kan bli en dyr historia för en EPA-ägare. – Bränslet är väldigt dyrt, en tank kostar nästan 1000 kronor, säger Jennie.

Vilka bygger a-traktor?

Vi bygger din A-traktor – Tryggt och lagligt Alla våra objekt är 100% lagliga och byggda av proffs – När vi lämnar nyckeln har du inget att oroa dig för om du blir stannad av polisen. Alla våra objekt besiktas på statliga Svensk Bilprovning och är väl dokumenterade med foton och dokument.

Får man bygga om EPA till bil?

För den som har en A-traktor enligt det gamla reglementet, med dubbla växellådor, utan varvtalsreglering, går det bra att bygga om bilen till det nya reglementet. Men då måste man göra en ny besiktning.

Hur mycket bensin drar en A-traktor?

Det blir mycket höga varv på motorn redan vid lagliga farter kring 30 kilometer i timmen. – Därför drar de så mycket bensin, fyra liter per mil ungefär. Emil och Kristoffer är tekniskt kunniga efter att ha mekat med sina ögonstenar under ett par år. – De flesta A-traktorer har två växellådor.

Relaterade inlägg: