Hur mycket kostar det att byta batteri på en iPad?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att byta batteri på en iPad?

Hur mycket kostar det att byta batteri på en iPad?

Det är både enkelt och prisvärt att byta batteri på din iPad. För från endast 799 kr byter vi ut ditt gamla batteri, vilket gör att din surfplatta kommer kännas som ny igen.

Kan man byta batteri på iPad själv?

Att byta batteri på en iPad är kanske inte det enklaste, men om du följer en instruktionsfilm går det lättare. Sök exempelvis på ”ipad battery replacement” på YouTube. Det finns många instruktionsfilmer att välja mellan. Batteribyte sker på egen risk.

Hur mycket kostar det att reparera en iPad?

Är du inte säker på om garantin gäller? Kontrollera om du har AppleCare+-täckning genom att ange serienumret till din iPad....Omfattas din iPad av AppleCare+?
ModellOavsiktlig skada (AppleCare+-avgift)
Alla berättigande iPad-modeller399 kr

Kan man byta batteri på en surfplatta?

Idag har dock de flesta mobiler och surfplattor inbyggda batterier som är svårutbytta. ... Det går ofta att byta inbyggda batterier själv, även om det är komplicerat och bryter eventuell kvarvarande garanti på mobilerna eller surfplattorna.

Hur länge varar en iPad?

Ipad Pro 9,7" Ytterligare en betydande nyhet är möjlighet till mer än 128 GB lagring som varit det maximala i drygt tre års tid. Bägge storlekarna av Ipad Pro (9,7 och 12,9 tum) finns i 256 GB modeller. Efter lanseringen av iPad Pro 10,5 och iPad Pro 12,9 gen 2 så togs iPad Pro 9,7 bort från Apples utbud.

Hur länge håller en Apple iPad?

Om du köper en iPhone, iPad eller Mac-dator har den en livslängd som är i genomsnitt fyra år.

Hur mycket kostar det att laga skärmen på en iPad?

Prislista för glasbyte
ModellPris i butikPris online*
iPad 2799:-899:-
iPad 3/41099:-1199:-
iPad 5/Air1699:-1799:-
iPad 61799:-1899:-

Relaterade inlägg: