Hur byter man batteri på Apple Watch?

Innehållsförteckning

Hur byter man batteri på Apple Watch?

Hur byter man batteri på Apple Watch?

Ja, batteriet är utbytbart, men det är inget du kan göra själv. Apple har bekräftat att batteriet kan bytas ut, men då handlar det om att du ska skicka in klockan till Apple som returnerar den med ett nytt batteri i.

Hur länge räcker batteriet i Apple Watch?

Upp till 18 timmar. En hel dags batteritid baseras på 18 timmar vid följande användning: se hur mycket klockan är 90 gånger, få 90 notiser, använda appar under 45 minuter samt träna i 60 minuter med musikuppspelning från Apple Watch via Bluetooth, fördelat över 18 timmar.

Hur ser man batteri på Apple Watch?

Kontrollera ditt batteri och ladda din Apple Watch

  1. Svep uppåt på urtavlan för att öppna Kontrollcenter och se batteriprocenten.
  2. På vissa urtavlor kan du lägga till en batterikomplikation.
  3. På din iPhone kan du lägga till en batteriwidget för en ansluten Apple Watch.

Hur sätter man på en Apple Watch?

Tvinga Apple Watch att starta om genom att hålla ned både sidoknappen och Digital Crown i minst 10 sekunder och släpp sedan båda knapparna när Apple-logotypen visas.

Kan Apple Watch mäta sömn?

Ha på dig klockan i sängen så att Apple Watch kan spåra din sömn. När du vaknar öppnar du appen Sömn och tar reda på hur mycket sömn du fått och kan se sömntrenden för de senaste 14 dagarna. Om Apple Watch är mindre än 30 procent laddad innan du går och lägger dig blir du uppmanad att ladda den.

Kan inte starta min Apple Watch?

Om du inte kan stänga av Apple Watch, eller om problemet kvarstår, kanske du måste tvinga den att starta om. Gör detta endast om det inte går att starta om Apple Watch. Du kan tvinga fram en omstart genom att håll in sidoknappen och Digital Crown samtidigt i minst tio sekunder tills Apples logotyp visas.

Relaterade inlägg: