Hur mycket kostar en mobiltelefon?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en mobiltelefon?

Hur mycket kostar en mobiltelefon?

En ”mid range”-telefon är en mobiltelefon som kostar några från et par tusen kronor och upp. Det kan antingen vara tal om helt nya modeller, eller en äldre flaggskeppsmodell. De flesta smartphone-producenter lanserar ofta sitt flaggskepp eller toppmodeller tillsammans med en billigare och mindre modell.

Hur mycket kostar en ny mobil?

Detta är mer tydligt nu än någonsin. Apples iPhone X, som kommer till Sverige inom några veckor lagom till julhandeln, kommer att kosta mellan 11 5 kr beroende på modell och Samsungs Galaxy Note 8 kostar från omkring 9000 kr. Dessa priser är kontantpriser utan abonnemang.

Hur mycket kostar världens billigaste mobil?

Tycker du att Iphone och Samsung Galaxy är för dyra kan du bege dig till Indien och köpa ett betydligt billigare alternativ. Från och med i dag är det möjligt att förhandsboka ett exemplar av Freedom 251 i Indien.

Vilken mobiltelefon är bäst i test?

Vi har valt att utse Samsung Galaxy S21 Ultra till den Android som är bäst i test och detta är Samsungs exklusivaste modell på marknaden just nu. Är ute efter en mobiltelefon med mycket bra kamera är detta alternativet för dig!

Var köper man en mobiltelefon?

På Webhallen kan du köpa en mobiltelefon som passar dig. Vi har ett stort utbud av mobiltelefoner, tillbehör och mobilfodral från marknadens största tillverkare.

Hur mycket kostar en mobil i månaden?

Räkna med att betala ungefär 300 kr per månad för ett fastprisabonnemang med två gigabyte data. Fördelen med fast pris är att du slipper tänka på hur länge du pratar.

Relaterade inlägg: